Arhiva coolinaria
Un aperitiv in forma de inima a carui compozitie o puteti personaliza dupa bunul plac.
Aceasta salata se poate servi ca atare, sau adaugata la o salata de spanac cu branza.
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu br
Reteta de sufleu este cu ceapa caramelizata si branza Cheddar si se poate servi ca aperitiv sau fel principal alaturi de o salata verde si felii de paine prajita.
Reteta de polenta care se poate servi ca atare, in loc de garnitura de cartofi, sau feliata si prajita.
Reteta italiana de sos, ideala pentru spaghete sau tagliatelle. Cantitatile date sunt pentru 4 portii.
O garnitura delicioasa care poate servi si drept fel de mancare principal, in functie de cantitate si preferinte.
Un aperitiv rapid si usor de facut, dar si sanatos, ideal dupa masa imbelsugata de Craciun.
Pentru reteta clasica de pui Wellington sau alte preparate cu carne pentru o masa festiva, incercati acest simplu si delicios sos de sampanie!
Reteta traditionala munteneasca ”Salata de gogonele cu maioneza” a fost oferita de Complex Draganesti de Vedea si preparata de Daimon Trattoria. Reteta face parte din proiectul “Descopera tradit
O garnitura simpla, rapida si hranitoare, fara gluten, care poate inlocui cu succes piureul de cartofi traditional.
Este o combinatie de doua retete turcesti, dar in acelasi timp o variatie a celebrului tzatziki grecesc.
O salata algeriana putin neobisnuita, care se serveste alaturi de peste, dar poate constitui si fel principal.
Varianta la indemana pentru rosii deshidratate, in lipsa soareui mediteranean. Este un topping de pizza excelent, dar le puteti integra fara probleme si in diverse salate.
Se orneaza cu frunze de coriandru tocate si se poate servi atat cald, cat si rece, ca salata de orez.
Acest sos de rosii nu necesita coacere, trebuie doar sa scurgeti bine continutul conservei.
O reteta simpla de focaccia, ideala de servit in perioada postului in zilele cu dezlegare la ulei.
Ca fel principal sau garnitura, aceasta mancare din Ecuador poate fi preparata si amestecand branza cu piureul de cartofi, in loc sa se foloseasca pe post de umplutura.
In zilele de post cu dezlegare la ulei, puteti servi aceasta salata de morcovi, avocado si migdale prajite.
Cartofii dulci sunt completati perfect de sucul de lamaie verde (lime) si acompaniaza cu succes preparate din peste, pui sau porc la gratar.
O reteta simpla de salata in care cheia este sa lasati ceapa la marinat in otet pentru a-i lua din iutime.
Aceasta salata ruseasca isi are denumirea dupa unul din bucatarii tarului Nicolae al II-lea.
O adaptare a retetei clasice de hummus, direct din Grecia.
Folosind orez pentru paella, va iesi o garnitura zemoasa, perfecta pentru peste sau porc.
Acest sos de iaurt insoteste de minune ficateii prajiti, dar este o alegere potrivita si pentru legume: morcovi julienne sau ardei gras...
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Asigurati-va din timp ca detineti toate ustensilele cerute de un gatit de calitate.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci