Arhiva coolinaria
Fierbem cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi le curatam de coaja. Taiem in cuburi marunte ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia. Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: mor
Este un preparat foarte cerut in Slovacia, care poate fi gustat si in cadrul meniurilor fast-food, fiind o gustare usoara si sanatoasa.
Este una dintre gustarile favorite ale slovacilor si permite foarte multe variatii astfel incat inventivitatea bucatarilor nu va cunoaste in acest caz nici o opreliste.
Salata de linte verde este un preparat originar din bucataria indiana. Imi permit sa iti recomand aceasta salata de linte verde pentru ca este gustoasa si hranitoara.
Oua umplute sunt aperitiv excelent, pentru orice ocazie speciala. Imi permit sa iti recomand de aceasta data o reteta mai deosebita de oua umplute cu orez si porumb.
Va propun o reteta de salata usoara de pui cu dovleac la gratar, cu doar 125 calorii, rapid de preparat si foarte colorata.
Daca doresti sa iti impresionezi invitatii la masa, atunci iti recomand sa pregatesti aceasta reteta speciala de dovleac umplut cu carne si legume.
Cordon bleu este o reteta cu specific frantuzesc, a carei valoare a facut-o sa strabata bariera timpului. Pentru aristocratii francezi, notiunea de "cordon bleu" definea exceptionalul, distinctia supr
Cunoscuta inca din antichitate in Babilon, Assiria, Iran, sfecla rosie prin prelucrare termica nu-si pierde mare parte din vitaminele si microelementele spre deosebire de celelalte legume. Salata de s
Pentru niste aperitive deosebite imi permit sa iti recomand reteta piept de pui cu pastarnac.
Este un fel de mancare inviorator, plin de proteine, dar si usor de digerat, care poate fi servit la orice cura de slabit, la masa de pranz.
Este un fel de mancare care se asorteaza de minune cu friptura de porc servita des in lungile luni de iarna din Scandinavia. Dulce si usor picanta garnitura de varza rosie neutralizeaza cu succes gras
Toata lumea probabil a auzit, daca nu a si gustat, galuste bavareze cu prune. De aceasta data imi permit sa iti recomand galuste bavareze sarate.
O mancare plina de nutrimente de cea mai buna calitate, crevetii cu branza Feta la cuptor binedispun organismul si creeaza o dispozitie jucausa, favorabila seductiei si jocurilor romantice.
In general, cand vorbim de saramura, ne gandim la peste fript in infuzie de apa clocotita cu mirodenii. De aceasta data va prezint o saramura pentru cei care tin post- saramura de hribi.
Poate vi se pare ciudat numele acestei retete –frigarui cu mamaliga- , dar trebuie sa stiti ca are un gust inedit si mai contine si putine calorii (55).
Similar cu branza topita preparata de ciobanii din muntii Romaniei, si elvetienii au dezvoltat o reteta delicioasa de branza topita in tigaie la foc deschis, e drept mai gustoasa decat cea preparata d
La fel ca si sosul de ketchup si marinata din ceapa rosie reprezinta un condiment perfect pentru mititei, hamburgeri sau carnea la gratar, fiind un afrodiasiac usor, foarte simplu de preparat.
Omleta este un mic dejun rapid. Fie ca este simpla, fie ca o completam cu ce avem prin frigider sau in camara- in cazul de fata galbiori, este savuroasa si consistenta pentru a incepe ziua.
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul