Arhiva coolinaria
Acest aperitiv sanatos poate fi inceputul unei cine reusite. Cu gust deosebit, pestele marinat insoteste mango si este completat de aroma inconfundabila a mararului si de iutimea ardeiului. Reteta pe
Reteta traditionala ruseasca, bliniile sunt cel mai indragit si mai cunoscut preparat al lor, alaturi de placinta cu varza, cu nenumarate variante, pornind de la amestecuri simple pana la preparate ma
Salata de cartofi (Kartoffelsalat) este una din salatele cele mai des intalnite pe mesele nemtilor, si nu numai ale lor, pretutindeni in lume. Este o salata buna, sanatoasa, care se gaseste gata facut
Salata Waldorf este o gustare usoara, care in mod traditional se face cu mere proaspete, telina si miez intreg de nuca pe pat de salata verde. Originara din New York, de la sfarsitul secolului XIX, se
Se spala castravetii, se taie coaja din loc in loc, pe lungime, cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legumele. Se prepara frisca amestecand-o cu mixerul bine, pana ce devine consistenta si ramane pe
Continutul conservelor de porumb dulce si de fasole boabe se pune intr-o sita, la strecurat. Se clateste cu putina apa rece, dupa care se lasa din nou sa se scurga foarte bine. Se pune amestecul apoi
Preparati popcornul la microunde, conform indicatiilor de pe punguta. Apoi, intr-un recipient rezistent la microunde, lasati sa se topeasca 1 minut untul impreuna cu coaja de lamaie si patrunjelul toc
Acest aperitiv usor are un aport de aproximativ 100 de calorii per portie (adica pentru fiecare rosie umpluta).
Servit cu paine prajita sau tortilla, acest sos de branza cu usturoi se prepara imediat si da savoare gustarii de seara.
Ultra-light, ultra-rapid si foarte usor de realizat. Ingredientele se pot schimba dupa preferinta, ceea ce nu va schimba ideea de a manca sanatos si fara multe calorii. Se poate servi ca aperitiv pent
Pestele este un aliment ce se prepara repede, cu un gust deosebit de bun si care devine savuros cand este acompaniat de arome fine. Reteta de somon cu lamaie este simplu de preparat. Savoarea este dat
Cand ne este foame, nu avem elanul sa ne lansam in prepararea unui fel sofisticat de mancare. Dorim sa mancam ceva care sa ne potoleasca foamea, dar sa fie gustos si sa nu ne rapesca prea mult timp cu
Puneti toate ingredientele in recipientul blenderului sau al aparatului de smoothie, cu exceptia frunzelor de busuioc. Amestecati bine. Adaugati frunzele de busuioc la final si mai amestecati pana ce
Pepenii se taie in doua si li se indeparteaza semintele. Castravetii se spala, se curata de coaja si apoi se taie pe lungime, in asa fel incat sa rezulte niste lamele fine. Aceste lamele se presara cu
Acest sos de coacaze se poate servi cu friptura din orice tip de carne fiarta sau fripta. Se poate prepara in cantitate mai mare si se poate pastra fie in borcanele inchise ermetic, fie in congelator,
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul