Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Dulciuri
Subcategorii:
Prajituri |
Torturi si tarte |
Budinci |
Creme si inghetate |
Deserturi diverse |
Placinte si strudele
Prajituri fara ulei sau unt? De ce nu? Sunt in continuare delicioase si ii imbie pe toti.
Un desert simplu si aspectuos, potrivit pentru orice ocazie.
Stelute dulci in 3 culori: alb, rosu si verde, pentru un desert delicios si usor de facut, cu care sa impresionati invitatii.
Reteta face parte din proiectul "Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta maramureseana "Ciuriga
Fursecuri simple cu putina vanilie si scortisoara, pentru un desert de casa rapid si pufos.
Aceasta reteta combina 2 retete clasice: madlene cu smantana si crema de lamaie.
Reteta si-asa delicioasa de pere posate in vin rosu este imbogatita cu sos de ciocolata si se poate servi cu frisca si frunze de menta.
Reteta tradtitionala olandeza pentru 50 de gogosi cu mere (oliebollen).
Un desert simplu si delicios pentru toti iubitorii de cafea si ciocolata.
Morcovii sunt oricum dulci, asa ca de ce sa nu facem din ei gem sau dulceata?
Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. Reteta ”Tasche cu pegme
Servite ca desert sau mic dejun, aceste clatite cu branza isi au originea in bucataria ruseasca.
Basbousa este denumirea araba data acestei prajituri cu gris. In Turcia si Grecia, se intalneste sub numele de ravani/revani.
Inimioare dulci cu vanilie si miere, surpriza ideala pentru cei dragi, mici si mari!
Aroma de pere a acestor briose este completata perfect de migdalele rumenite de deasupra.
Reteta de cheesecake simplu si rapid, fara coacere. Fructele din reteta pot fi inlocuite cu un mix de fructe tropicale (kiwi, ananas, mango).
Numita si Cici, Cnegne, Tipari, Vutane, Sulance, Puturgai, Putisoare sau Putarlai - in functie de fiecare zona geografica - aceasta reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare rom
O gustare dulce, sanatoasa si delicioasa, ideala vara si in primele zile de toamna.
Briosele sunt un desert foarte indragit, iar aceasta varianta fructata isi va face loc cu usurinta in topul preferintelor.
Un sirop delicios care insoteste desertul preferat: o prajitura cu ciocolata sau pe baza de citrice, de exemplu.
Un desert natural delicios, perfect pentru o surpriza dulce pentru cei dragi!
Prajiturile cu cafea sunt printre preferatele noastre. De ce sa nu incercam si o astfel de reteta de briose?
Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de Russenart Communications in colaborare cu Arpis. Reteta de placinta a fost oferita si preparata de Mariana Robe
Un desert fin, elegant, potrivit pentru ocazii deosebite in care vreti sa va rasfatati invitatii.
Delicioasa si aspectuoasa: prajitura cu cafea servita pe bat de inghetata.
Un desert deosebit, aromat, demn de un cofetar priceput, dar fara atata de multa bataie de cap cum ar putea sa para.
Semifreddo este denumirea italiana data unei categorii de deserturi semi-inghetate, preparate de obicei cu gelatina.
Inghetata pe bat se poate prepara si in casa, mult mai sanatos si pe gustul fiecaruia.
Un desert dulce-acrisor de vara, cu o prezentare impecabila!
Un desert rece deosebit de frumos prezentat, care cere experienta in bucatarie si indemanare.
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline