Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Dulciuri
Subcategorii:
Prajituri |
Torturi si tarte |
Budinci |
Creme si inghetate |
Deserturi diverse |
Placinte si strudele
Aceasta reteta este foarte rapida, foarte la indemana si foarte putin pretentioasa. Incercati sa o preparati si nu veti fi dezamagiti. Are o cantitate redusa de calorii si de aceea este bine venita ch
Pentru petrecerea de Halloween chiar si copiii pot participa la pregatirea dulciurilor. Aceasta reteta este una din cele mai simple si ii poate face fericiti pe copii pentru ca pot sa se implice si ei
Aceste opt figurine se realizeaza din spuma de ciocolata alba si se decoreaza in functie de inspiratia fiecaruia
Dovlecii de dimensiune mica ii procurati in functie de numarul de invitati. Se taie capacul fiecarui dovleac, se golesc de seminte si de partea fibroasa centrala. Se dau la cuptor, la foc moderat pent
Siropul de papadie facut in casa este o miere falsa. Trebuie sa culegem flori de papadie si cu putina rabdare pregatim un substitut al miereii care cu siguranta e mai buna decat mierea artificiala .
In familia noastra nu trece nicio saptamana fara sa avem pe masa in weekend ceva dulce facut in casa. Ultimul desert preparat a fost aceasta tarta cu caise, aromata si delicata.
Puneti semintele si alunele de padure (sau migdalele) intr-o tigaie si rumeniti-le cateva minute. Dati-le deoparte sa se racoreasca complet. Se amesteca fulgii de ovaz, cereale, fulgii din nuca de coc
Cuptorul se incalzeste la 180°. Se prepara baza: intr-un castron se amesteca 3 oua, 100 ml ulei, 100 ml lapte care a fost in prealabil incalzit intr-un vas mai mic si 100 gr de cascaval ras. Sarati s
Amestecati toate aceste ingrediente. Se umple forma de silicon Halloween, care apoi este introdusa in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace cca 20 min. Pentru glazura: Nu se folosesc albusurile d
Topim untul la foc mic si adaugam piureul sau sucul de caise, zaharul si cacao. Amestecam pentru omogenizare, apoi luam vasul de pe foc si lasam amestecul la racit. Adaugam in compozitie, pe rand, gal
O varianta delicioasa a prajiturii cu ciocolata si amande, originala si mult mai savuroasa!
Este un veritabil desert din ciocolata, ce poate fi preparat de toti cei ce iubesc deserturile, chiar si de cei mai putin experimentati. Reteta de baza a fost imbunatatita adaugandu-se bucati de pere
Cu ajutorul ei puteti reliza mai multe tipuri de desert, insotind biscuitii, un blat de tort, un orez cu lapte, un gris cu lapte. Poate deasemenea fi baza pentru crema bavareza si pentru inghetate. Po
Batonul de vanilie se taie in dou, in lung si se introduce in vasul in care se fierbe laptele. Separat galbenusurile se freaca energic cu zaharul pana ce culoarea lor se mai deschide. Peste acest ames
De cate ori nu te-ai gandit sa prepari si tu spuma de ciocolata, un desert deosebit de fin, usor si savuros? De data aceasta nu mai poti amana momentul, mai ales ca aceasta este o varianta mai imbunat
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun