Arhiva coolinaria
Home»
Ce gatesti azi»
Dulciuri
Subcategorii:
Prajituri |
Torturi si tarte |
Budinci |
Creme si inghetate |
Deserturi diverse |
Placinte si strudele
Pentru obtinerea blatului: puneti faina cernuta intr-un bol, adaugati o ceasca de zahar, 2 lingurite de praf de copt, un varf de sare si o ceasca cu nuca de cocos si amestecati totul la un loc. Peste
Intr-un bol adaugati migdalele, coaja de lamaie rasa, o lingurita de esenta de vanilie, nuca de cocos si se amesteca. Intr-un bol separat amestecati zaharul pudra cu ouale dupa care varsati compozitia
Se amesteca branza de capra cu cele cinci linguri de zahar si esenta de vanilie. Adaugam faina, oul, ceasca de apa, un varf de sare si se amesteca pana se obtine aluatul. Dupa care aluatul se rupe in
Se amesteca bine zaharul cu laptele si cu ouale, se pune la foc mic si se amesteca, pana ce va da in clocot. Intre timp alunele se prajesc si se piseaza foarte bine. Dupa ce compozitia a fiert se adau
Se amesteca intr-un castronas branza cu ouale, pana cand se obtine o pasta cremoasa. Se adauga o lingura de faina si gris. Se ia in palme cate o cantitate de compozitie, papanasii se rotunjesc si se t
Puneti sarlota la incalzit adaugand si laptele dupa care lasati sa se raceasca compozitia. Intre timp inmuiati biscuitii in siropul de capsuni si asezati primul strat de biscuiti pe fundul platoului,
Pentru sirop aveti nevoie de: 1 pahar de whisky, 60g zahar pudra, 60g unt. Reteta este gandita pentru 6 persoane. Mod de preparare: se pune faina cernuta intr-un bol, adaugati un varf de sare si zece
Se pune laptele la fiert, dupa care se lasa la racit 20 de minute. Ouale se amesteca cu 100g zahar impreuna cu 4 linguri de zahar vanilat. Restul de 100g de zahar se pune intr-un vas la foc mic pana s
Se adauga intr-un bol cele trei galbenusuri, faina, untul, zaharul pudra, cana de lapte si plicul cu zahar vanilat si se amesteca pana se obtine aluatul. Se intinde o foaie de aluat pe masa tapetata c
Se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi treptat se adauga cate o lingurita de albus batut spuma si cate o lingura de faina, amestecand uso
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v...
»
citeste
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a...
»
citeste
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,...
»
citeste
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose...
»
citeste
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau...
»
citeste
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman...
»
citeste
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa...
»
citeste
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul