Gelatina
Legumele se fierb in apa cu putina sare. Se toaca in cubulete mici si se amesteca pentru a se uniformiza. Ouale se fierb in coaja timp de 8-10 min. se
Atentie: Foile de gelatina trebuie umezite in apa rece si scurse bine. Siropul de zahar se face din 100 ml apa si 135 gr zahar puse impreuna la fiert
Foile de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pentru 10-15 min. Smantana de patiserie se amesteca cu zaharul pudra si cu vanilia. Se pune pe flacara
Intr-un bol, se amesteca cu ajutorul unui tel ricotta cu 50 gr zahar pana ce se obtine o crema omogena. Se adauga coaja rasa de lamaie, scortisoara ma
Amestecam sucul de la o lamaie cu 100g zahar, il lasam sa se caramelizeze fara a amesteca. Turnam caramelul in forme mici de sufleu unse cu unt. Scoat
Inmuiem gelatina in laptele rece cu 1 ora inainte de prepararea retetei. Batem albusurile spuma, adaugand treptat 100g zahar si cognacul. Batem smanta
Pentru inceput, gelatina se inmoaie in apa rece. Puneti intr-o oala frisca, laptele, zaharul, esenta de vanilie (dr Oetcker) si un praf de sare. Se pu
Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri galbenusurile batute trepta
Mixam untul cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt. Incorporam usor albusurile batute spuma cu
Amestecam intr-un bol cerealele, faina, zaharul si scortisoara. Adaugam untul taiat bucatele, laptele, mierea si amestecam bine. Punem amestecul intr-
Punem gelatina la inmuiat in 150ml apa. Inmuiem stafidele in 3-4 linguri de apa calda cu vanilie. Separam ouale, frecam galbenusurile spuma cu ½ din c
Curatam de coaja si taiem in cuburi perele (de preferat un soi mai moale) si le calim in unt. Pentru sarlota, frecam ouale cu zaharul, adaugam laptele
Batem spuma ouale cu zaharul pudra. Adaugam pe rand cacaua, laptele rece, nucile macinate si untul topit, amestecand continuu. Incorporam apoi drojdia
Intr-un bol mic punem gelatina la inmuiat in 100 ml lapte pentru aproximativ 5 minute. Intre timp intr-o craticioara punem frisca si laptele la incalz
Curatam pepenele de coaja il taiem cubulete mai mari intr-un bol si incepem sa-l pasam cu blenderul. Dupa ce am obtinut un piure mai lichid, adaugam z
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gelatina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline