Gelatina
Asa cum piperul si sarea sunt nelipsite din orice bucatarie, la fel s-ar putea spune despre gelatina. Ea transforma siropul in jeleu si face ca dulcea
Pentru crema bavareza: Incalziti 100 g din piureul de capsuni si folositi-l pentru a dizolva gelatina, dupa ce ati inmuiat in prealabil foile in apa r
Desfaceti pastaia de vanilie si puneti-o in smantana. Dati in fiert, opriti focul si lasati sa se aseze 1 ora. Scoateti pastaia si razuiti semintele i
Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu diverse ingrediente, cum ar fi fructe, suc de fructe si ciocolata. Sunt usor de f
Se faramiteaza bine biscuitii si apoi se adauga peste ei untul topit si se "framanta" aluatul format din cele doua ingrediente. Intr-o tava de tort cu
Urmand indicatiile din cartea de bucate in limba franceza Macarons - vive les gourmands, veti surprinde invitatii cu niste mici bijuterii culinare. Fo
1. Gelatina - coaguleaza impuritatile din lichide, acesta fiind motivul pentru care e folosita in industria bauturilor; - nu are colesterol, grasimi s
Se pune intr-un vas smantana lichida, amestecul de lapte de migdale si cereale germinate cu lapte degresat (sau daca optati pentru inlocuirea cu lapte
Se faramiteaza cat mai bine biscuitii, peste care se toarna untul topit, se amesteca bine si apoi se pun intr-o tava de tort cu fund detasabil. Cu fun
Pe cat este de delicios, pe atat este de pretentios. Cam asa poate fi caracterizat unul dintre cele mai utilizate ingrediente culinare din lume, si an
Pregatiti vasele individuale pentru sufleu (din ceramica, inox sau sticla), din care mai apoi va fi servit sufleul. Pentru fiecare vas individual se t
Amestecati fructele preferate cu sucul de lamaie, apa si zaharul. Strecurati piureul obtinut pentru a elimina semintele si pielea. Inmuiati foile de g
Intr-un vas se pun impreuna frisca lichida, zaharul pudra si batoanele de vanilie. Se asaza vasul pe foc si se fierbe. Cand a ajuns la punctul de fier
Branza de vaci se pune la scurs. Capsunile se curata de codite si se spala abundent cu apa. Se lasa sa se scurga de apa si se asaza intr-un castron pe
Se incalzeste cuptorul la 200ºC / gaz 6. Se topeste untul intr-o craticioara (sau la microunde). Se zdrobesc biscuitii bine si se incorporeaza untul t
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gelatina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline