Faina
Cerneti faina, amidonul si praful de copt pentru a le afana. Intr-o craticioara topiti ciocolata, amestecati-o cu uleiul, apoi adaugati laptele. Turna
Se aleg dovleceii potriviti, se curata de coaja, se taie in doua, li se scoate miezul cu o lingurita si se umplu cu carne tocata preparata astfel: car
Bateti cu telul ouale si zaharul, pana devine o spuma tare. Cerneti faina si praful de copt si incorporati in compozitie. Ungeti o tava cu diametrul d
Folositi o forma pentru tort cu diametrul de 22 cm. Ungeti cu unt si tapetati cu hartie pentru copt. Preincalziti cuptorul la 163 grade Celsius. Batet
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Folositi unt pentru a unge o tava in care puneti ciupercutele. Puneti cate o bucatica de unt pe fiecare ci
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Incingeti uleiul intr-o tigaie si gatiti puiul la foc mediu. Puneti puiul deoparte intr-o farfurie fierbinte, acoperita, pentru a se pastra cald. In a
Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine in uleiul incins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti faina intr-un castron. Taiati untul cubulete peste faina. Turnati jumatate din branza si un sfert
Fierbeti apa cu putina sare. Adaugati broccoli si conopida si fierbeti la foc mare 10 min. Intre timp, preparati sosul de branza: Topiti untul intr-o
Incingeti untul impreuna cu uleiul si caliti ceapa 3 min. Adaugati usturoiul si ciupercile si caliti inca 3 min. Adaugati faina si lasati pe foc inca
Pentru aluat: Intr-un castron, amestecati faina cu melasa, adaugati untul, zaharul si galbenusul. Framantati aluatul bine si adaugati apa daca asa con
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Modul de preparare a puiului este descris in detaliu in cartea "Anotimpuri gastronomice - Primavara", la pagina 107. Foto: Carte
Amestecati laptele, apa, sarea, zaharul simplu si cel vanilat intr-un castron si amestecati bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie. Scufundati un buchet
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata