Faina
Taiati branza felii cu grosimea de 2 cm. Treceti feliile de branza prin ou, apoi prin faina. Incingeti ulei de masline intr-o tigaie. Prajiti branza c
Intr-un bol mare, amestecati primele 4 ingrediente (uscate), iar in alt bol, urmatoarele 3 ingrediente (umede). Incorporati ingredientele umede in cel
Puneti faina intr-o tigaie si lasati-o sa se rumeneasca la foc mediu. In alta tigaie, topiti untul si sotati usturoiul pana devine usor auriu. Adaugat
Intr-un castron puneti faina, zaharul, praful de copt si branza Emmental rasa sau taiata cubulete, apoi amestecati. Separat bateti oul; adaugati untul
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Cerneti ingredientele uscate si incorporati untul, frecand. Zdrobiti cartofii fierti impreuna cu laptele s
Bateti ouale cu zaharul si praful de sare pana obtineti o crema limpede si densa. Adaugati uleiul putin cate putin, apoi faina si praful de copt. Preg
Pentru foile de placinta: Se pune faina intr-un vas, se face o adancitura in mijloc, se pune uleiul, apa calduta, otetul si sarea. Se amesteca cu ling
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Cu ajutorul unui mixer electric, bateti untul cu zaharul, semintele de vanilie si cafeaua solubila, pana rezulta un amestec spumos. Incorporati ouale
Uneori, pana si celei mai pricepute gospodine i se intampla ca blatul prajiturii sa se lipeasca de tava. In anumite situatii, cauza o reprezinta canti
Carnea se spala, se taie bucati mai mici si se trece prin masina de tocat, apoi se toaca tot la masina si ceapa, morcovul, usturoiul, painea, verdeata
Pentru prajituri Cu ajutorul unui robot de bucatarie, frecati untul cu zaharul pudra, vanilia, sarea si coaja de lamaie. Adaugati in fir subtire ouale
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul si caliti ceapa, morcovii, telina, cartofii si usturoiul 10 min, amestecand des. Adaugati
Amestecati faina de migdale cernuta cu zaharul tos si cu vanilia. Bateti albusul cu zaharul pana obtineti o spuma tare. Transferati compozitia intr-un
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline