Faina
Congelarea este o metoda buna atat pentru a avea la dispozitie diverse produse pe tot parcursul anului, cat si pentru a nu arunca resturile sau portii
Se bat ouale separate, drojdia se inmoaie in lapte cald. Se amesteca faina cu ouale si se toarna treptat laptele cald, zaharul tos, zahar vanilat si u
Frecati ouale cu zahar si incorporati treptat faina si celelalte ingrediente. Aluatul rezultat ar trebui sa fie cremos, ca un lichid ingrosat. Cu o li
Intr-un castron, cerneti faina, praful de copt si sarea. Adaugati untul si suficienta apa incat sa fie un aluat tare. Formati cu mainile mingiute de a
Dizolvati cele 2 linguri de zahar in 250 ml apa si presarati drojdia de bere pe deasupra. Lasati deoparte. Intr-un castron, bateti bine ouale, adaugat
Topiti untul intr-o tigaie mare. Adaugati carnea de vita si rumeniti usor la foc mare. Scoateti carnea din tigaie si puneti-o deoparte. Sotati ceapa i
Se framanta un aluat neted, elastic si nelipicios din oua, faina si 1 praf de sare. Aluatul se imparte in doua parti identice care se intind, pe planu
Amestecati branza de vaci cu ouale, faina, zaharul si sarea. Modelati aluatul in turtite pe care le prajiti pe ambele parti pana sunt bine rumenite. S
Preincalziti cuptorul. Topiti jumatate din unt si caliti ceapa. Adaugati faina, amestecati si treptat adaugati laptele. Adaugati patrunjel si tarhon.
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati bine fulgii de ovaz, faina, sarea si mustarul. Adaugati untul topit. Adaugati branza cheddar. A
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru sirop: Dizolvati zaharul in apa. Adaugati zeama de lamaie si aduceti la fierbere. Cand incepe sa fi
Preincalziti cuptorul la 350 grade Celsius. Bateti mierea cu untul pana devine o compozitie pufoasa. Adaugati oul si vanilia. Amestecati bine si adaug
Intr-un bol mare, amestecati primele 5 ingrediente (uscate). Intr-un bol separat, bateti ouale cu iaurt si ulei. Combinati cele 2 amestecvri, fara sa
Amestecati toate ingredientele in afara de seminte. Framantati 10 min. Lasati la crescut intr-un loc cald 90 min pana se dubleaza cantitatea. Intindet
Cartofii se fierb in coaja (preferabil sa fie albi, mai sfaramiciosi) apoi se curata, se cantaresc 750 de grame si se zdrobesc bine intr-un castron. S
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline