Faina
Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa, se sterg cu prosoape de hartie, se cresteaza mijloc
Bateti ouale impreuna cu faina, firimiturile de paine si condimentele. Incingeti putin ulei si adaugati omleta. Gatiti pe ambele parti pana cand se ru
Se pregateste o mamaliga tare din malai. Se taie ceapa rosie solzisori. Se calesc doua-trei cepe taiate, in putin ulei, cu multa grija pentru a nu le
Bateti oul impreuna cu vinul. Amestecati faina cu scortisoara, sarea si zaharul apoi adaugati peste compozitia de vin cu ou. Lasati sa se aseze 30 min
Inmuiem drojdia in laptele caldut pana se dizolva, apoi o amestecam cu faina si apa si framantam aluatul pana este omogen. Il lasam 40 de minute sa cr
Bateti untul cu mixerul pana devine cremos, apoi adaugati zaharul, praful de copt, nucsoara si scortisoara. Dupa ce s-au amestecat bine, adaugati mela
Fierbeti conopida in supa de legume. Scoateti conopida si folositi un blender pentru o face pasta. Opriti o cana de supa, restul amestecati cu conopid
Topiti 200 g ciocolata impreuna cu untul. Intr-un castron, cerneti faina, adaugati ouale, zaharul, migdalele, esenta de vanilie si amestecul de ciocol
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius (sau 170 grade cu ventilatie). Cerneti faina cu praful de copt si sarea. Intr-un vas amestecati mierea cu u
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Presarati sare peste somon, pe ambele parti. Amestecati emmentalul, faina, smantana, piperul si nucsoara i
Prajiti slaninuta taiata cubulete, in cele 2 linguri de ulei, la foc mic. Dupa ce slanina incepe sa se rumeneasca, adaugati boiaua si faina alba si pr
Preincalziti cuptorul la 160°C. Dizolvati ciocolata alba in lapte pe foc. Intre timp, frecati oul cu zaharul (manual sau cu un mixer) pana obtineti o
Amestecati toate ingredientele, in afara de lapte, pana obtineti o pasta omogena si cremoasa. Impartiti in doua compozitia si adaugati intr-una cacao,
Cuptorul incalzit la 220 grade Celsius. Amstecati apa impreuna cu laptele sau iaurtul. Faramitati drojdia de bere peste. Adaugati si restul ingredient
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru topping: Amestecati untul, zaharul si gemul si intindeti pe fundul unei tavi anti-aderente. Aranjat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline