Faina
Frecati untul cu zaharul pudra si sarea pana devine o compozitie usoara, pufoasa. Adaugati oul si bateti pana se omogenizeaza bine. Impartiti acest am
Pentru untul de lamaie: Frecati untul cu zahar. Adaugati ouale batute, zeama si coaja de lamaie. Gatiti la baie de aburi pana se ingroasa: aprox. 15 m
Amestecati faina cu zaharul fin, migdalele, scortisoara, cuisoarele, untul si unul din oua pentru a face aluatul. Se face foarte usor intr-un robot de
Pregatiti pe blatul de lucru 3 farfurii si un castron la indemana. Pe prima farfurie, puneti faina. In castron spargeti ouale si le bateti. Pe a doua
Inainte de a incepe, e foarte important sa aduceti la temperatura camerei ingredientele specificate: crema de branza, unt, galbenusuri si smantana. Un
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma rotunda de prajtura de 23 cm (sau 2 forme de 11-12 cm) diametru. Intr-un castron mare, cern
Se prajeste slanina si deasupra se pun 6-8 oua batute; din ele se face paparada (omleta), care trebuie taiata in bucati, cu furculita. Intr-o oala cu
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti o forma de prajituri cu fund detasabil cu diametrul de 30 cm si tapetati-o cu hartie de copt. Batet
Intr-un castron, amestecati faina cu sare si apa fiarta fierbinte, pana se incheaga. Framanti apoi 5-10 minute, pana ce bila de aluat este fina, omoge
Se pregateste un aluat simplu din faina, apa si sare care se intinde intr-o foaie nu prea subtire. Se unge foaia cu untura, se ruleaza si se taie rond
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Preparati aluatul astfel: Amestecati fulgii de ovaz, faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea
Topiti untul. Puneti jumatate din foietaj pe fundul tavii de copt si ungeti printre foi cu putin unt topit (1/4 din total). Faceti umplutura din ouale
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Bateti ouale spuma cu mixerul. Adaugati faina si cele 2 tipuri de zahar. Bateti pana se omogenizeaza. Inco
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cele 2 tipuri de faina cu praful de copt, sarea, arpagicul, usturoiul si bucatile de bacon praj
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Cerneti faina cu praful de copt. Adaugati sarea, zaharul si ciocolata alba rasa. Bateti usor oul si adauga
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline