Faina
Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina, sarea si laptele pana ce se obtine o pasta omogena.
Intr-o tigaie mica, incingeti uleiul de masline la foc mediu. Adaugati ceapa in tigaie, amestecand din cand in cand si gatiti pana se inmoaie. Cand de
Intr-un castron mare, amestecati faina cu praful de copt, sarea, boia si zaharul. Spargeti deasupra ouale si bateti-le in amestecul de faina. Adaugati
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Ungeti si tapetati cu faina doua forme rotunde de copt, cu diametrul de 20 cm. Intr-un castron mare, amest
Se taie castravetii bucatele (de grosimea unui deget), se prajesc in tigaie cu unt, patrunjel si cu ceapa taiata marunt. Apoi se presara putina faina
Intr-o craticioara de sos, puneti 60 ml lapte cu cele 4 lingurite de faina. Amestecati cu telul. Adaugati restul laptelui si sarea si amestecati. Aduc
O capatana de usturoi se piseaza marunt in rasnita, se pune in ulei usor incins, se trage la marginea plitei, se amesteca repede si se stinge cu putin
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Se pun ouale, zaharul si un praf de sare intr-un castron si se bat cu mixerul pana se obtine o compozitie omogena si isi mareste volumul. Se cerne fai
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se pune dovleacul intr-un lighean, se adauga 2 lin
Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute. Intre timp se pregate
Topiti untul intr-o craticioara la foc mediu. Adaugati faina si lasati pe foc 2 minute. Incorporati cu telul laptele, sarea si piperul. Gatiti, ameste
Se pune laptele acru cu smantana la fiert cu ouale, carnatii taiati bucatele, untura si se amesteca ca ouale sa nu ramana intregi. Cand incepe sa fiar
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Cerneti impreuna ingredientele uscate: zaharul pudra, amidonul, faina si coaja de portocala. Bateti untul
Curatati cartofii si puneti-i intr-o oala mare cu apa cat sa-i acopere si 2-3 lingurite de sare. Aduceti la fierbere si lasati pe foc inca 20-25 minut
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline