Faina
Pentru aluatul de tarta: Puneti faina intr-un bol pentru mixer si adaugati untul taiat cubulete. Mixati pana obtineti consistenta de firimituri mari,
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (pentru cuptoare cu ventilatie: 180 grade si reduceti timpul de gatit cu 10 minute per ora). Curatati merel
Curatati si fierbeti cartofii. Zdrobiti-i ca pentru piure si amestecati-i cu galbenusurile si sarea. Lasati piureul sa se raceasca, apoi amestecati in
Presarati drojdia in apa calduta (nu mai mult de 40 grade Celsius) intr-un castronel. Lasati 5 minute sa se inmoaie si sa formeze spuma. Intr-un castr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o tava de copt patrata de 23 x 23 cm. Topiti la baie de aburi ciocolata cu untul, amestecand
Pentru umplutura: Intr-o craticioara, amestecati laptele cu galbenusurile si untul. Lasati 10 minute la foc mic, pana capata o consistenta cremoasa, f
Se amesteca faina cu drojdia, sarea si uleiul, adaugand din cand in cand putina apa calduta. Se framanta bine aluatul, apoi se lasa la dospit o ora, i
Intr-un castron, frecati untul cu zaharul. Adaugati oul si esenta de vanilie si amestecati. Separat, amestecati faina, sarea si praful de copt (ingred
Mod de preparare creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 ga
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un castronel, preparati toppingul Streusel: Amestecati faina cu scortisoara. Cu 2 cutite, taiati untu
Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, se scot, se la
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un bol, amestecati cu telul faina, 200 gr zahar, praf de copt, lapte, scortisoara si vanilie. Intr-un
Pentru creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 galbenus de
Pentru topping: Puneti toate ingredientele pentru topping in robotul de bucatarie cu lama metalica montata si pulsati pana ce untul se combina uniform
Se curata cartofii si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce s-au fiert (in aproximativ 30 minute) se paseaza si se sareaza dupa gust. Peste cartofii
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Faina
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline