Retete traditionale slovace
- Se pot prepara mai intai cartofii prajiti deoarece snitelele de cas se gatesc foarte repede; - Intr-o tigaie neaderenta se incinge uleiul; - Se preg
- Se dizolva drojdia si zaharul in putin lapte cald si se lasa asa cam 5 minute pana ce drojdia incepe sa fermenteze; - Se amesteca cu faina si sarea
- Intr-un litru de apa se pune varza murata la fiert intr-o oala; - Se piseaza usturoiul si se pune in oala alaturi de varza murata; - Se adauga apoi
- Se separa galbenusurile din cele 5 oua. Albusurile se pastreaza separat pentru mai tarziu; - Se incinge cuptorul la 175 grade; - Se amesteca galbenu
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob