Pangasius
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Curatati cartofii, taiati-i in patru, fierbeti-i si scurgeti-i bine. Incingei ulei de masline intr-o tigai
Pestele alb (cod sau pangasius) se pune cu putina apa la inabusit, timp de cca 5 min. Carnea fiarta se scoate din vas si se lasa sa se raceasca. Peste
Decongelam fileul de peste, il spalam, il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. intr-un castronel batem oul si
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pangasius
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob