Fursecuri de casa
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea. In alt castron, mixati untul cu cele 2 tipuri de zahar
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati faina cu cafeaua macinata, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Las
Frecati zaharul cu untul, apoi bateti oul si vanilia in compozitie. In alt castron, amestecati ingredientele uscate (zahar, faina si sare) si adaugati
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Cerneti impreuna ingredientele uscate: zaharul pudra, amidonul, faina si coaja de portocala. Bateti untul
Frecati untul cu paleta mixerului si incorporati zaharul pudra. Adaugati treptat albusurile si apoi mixati in compozitie vanilia. Adaugati faina si mi
Amestecati faina cu sarea. Cu mixerul electric bateti untul cu zaharul, aprox 4 minute, apoi bateti in compozitie oul si vanilia. La viteza mica a mix
Peste doar cateva zile va fi Craciunul. Bucurie si pentru cei mari, si pentru cei mici. Cadouri peste cadouri, urari de bine, vizite... Arata-i lui Mo
Bateti untul cu mixerul pana devine cremos, apoi adaugati zaharul, praful de copt, nucsoara si scortisoara. Dupa ce s-au amestecat bine, adaugati mela
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius (sau 170 grade cu ventilatie). Cerneti faina cu praful de copt si sarea. Intr-un vas amestecati mierea cu u
Frecati ouale cu zahar si incorporati treptat faina si celelalte ingrediente. Aluatul rezultat ar trebui sa fie cremos, ca un lichid ingrosat. Cu o li
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Amestecati faina, bicarbonatul si sarea. Bateti ambele tipuri de zahar cu uleiul, oul si vanilia. Adaugati
Fierbeti oul pana devine tare (aprox. 10 minute) si pastrati doar galbenusul. Cu un cutit bine ascutit, taiati maslinele in bucatele. Amestecati bine
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Fursecuri de casa
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob