Caise
Brutariile Paul reintroduc in meniu colectia Croissant Gourmet, oferind clientilor sase retete, atat dulci, cat si sarate, folosind aceleasi ingredien
Intr-un bol, amestecati mierea cu cei 80 ml din uleiul de rapita, zeama de lamaie, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, chimenul, scortisoara, paprika, a
Incingeti uleiul si sotati ceapa si usturoiul 4 minute. Adaugati ardei iute si putin piper si prajiti pana se aromeaza uleiul. Adaugati orezul si ames
Incalziti o lingura de ulei de masline intr-un tigaie adanca, la foc mediu. Puneti sare si piper peste pui si puneti in tigaie pana cand se rumeneste,
Puneti toate ingredientele in shaker, cu suficienta gheata zdrobita si agitati bine. Strecurati in pahare shot si serviti. Foto: Flickr
Samburii de caise se gasesc in interiorul fructelor, mai exact, in interiorul samburelui mare. Acestia sunt folositi pentru a produce ulei dar si pent
Spalati fructele si curatati piersica si nectarina de pielita. Feliati piersica, nectarina si caisa in 4, iar capsunile in 2. Scoateti samburii cirese
Topiti zaharul in apa la foc mic si amestecati cateva minute cu o spatula. Dupa ce se incheaga siropul,opriti focul si pastrati deoparte. Pasati mango
Spalati caisele, taiati-le in doua si indepartati samburii. Fierbeti caisele 5 minute in apa incalzita cu zeama de lamaie. Scurgeti-le si puneti-le in
Vara abunda in fructe delicioase, pe care e bine sa le consumi proaspete. Totusi, nimic nu te opreste sa le transformi si in gemuri minunate, de care
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Condimentati pieptul de pui cu sare si piper. Puneti-l intr-un vas de copt de aprox. 25 x 35 cm, uns cu ul
Caisele au aparut deja prin piete si supermarketuri si ar fi pacat sa nu profiti de ele, mai ales daca esti la regim. Aceste fructe dulci si delicioas
Puneti la fiert apa cu 65 g zahar, cele 2 foi de dafin, coaja de lamaie si cea de portocala. Lasati sa fiarba inabusit 5 minute, luati siropul de pe f
Scurgeti bine tonul. Decojiti ouale fierte si taiati-le grosier. Puneti tonul cu ouale in robotul de bucatarie si pulsati de cateva ori sa se amestece
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti o oala sau un vas de copt cu unt sau ulei. Asezati legumele in vas, in straturi, punand ierburi toc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Caise
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob