Briose cu gem
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si ungeti o tava pentru 6 briose. Cerneti faina intr-un castron mediu, adaugati un praf de sare si zaharul
Intr-un bol mare, amestecati primele 4 ingrediente (uscate), iar in alt bol, urmatoarele 3 ingrediente (umede). Incorporati ingredientele umede in cel
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Briose cu gem
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob