Rusia
Aduceti la fierbere apa cu sare. Adaugati ceapa si cartofii in oala si fierbeti pana se inmoaie. Adaugati usturoiul, frunzele de dafin si boabele de p
Amestecati branza cu ouale, faina, zaharul si sarea. Luati o bucata de aluat si modelati-o intre palme pana obtineti o forma plata, rotunda. Prajiti i
1. Servirea mesei "a la francaise", adica in stil frantuzesc, este obiceiul de a servi diferite feluri de mancare ale unei mese in acelasi timp. Masa
Intampinarea cu paine si sare este o ceremonie cunoscuta in multe tari europene, precum: Ucraina, Bulgaria, Croatia, Serbia, Polonia, Rusia, Slovacia,
Pentru ca tocmai au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, ne-am gandit sa va propunem astazi 7 retete rusesti delicioase. Spor la gatit! 1. S
Dati castravetele cu sare si lasati sa se aseze cca 30 min. Separat, fierbeti morcovii, cartofii si sfecla. Scurgeti si lasati putin la racit, apoi am
Inainte de a vizita o tara necunoscuta, este bine sa te pui la curent cu tot ce inseamna obiceiurile si traditiile locurilor, inclusiv cu eticheta gas
Amestecati branza de vaci cu ouale, faina, zaharul si sarea. Modelati aluatul in turtite pe care le prajiti pe ambele parti pana sunt bine rumenite. S
Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius. In mijlocul bucatii de pui taiati adanc cu cutitul, pentru a forma un buzunar. Intr-un castron, amestecati bi
Un proverb rusesc spune ca o casa este facuta din placinte, nu din pereti, pentru a pune accent pe importanta acestui desert, iar potrivit unui obicei
Se amesteca 3 cani de lapte caldut cu 3 cani de faina, cu drojdia si 1/2 lingura de zahar. Aluatul se lasa sa creasca si dupa vreo 15-20 min se adauga
Sfecla se curata de coaja si se taie in cubulete. Ceapa, telina, morcovul si varza se curata si se taie marunt. Cateii de usturoi se curata si se taie
Supa a fost introdusa in bucataria ruseasca in timpul Tarului Petru cel Mare. Ulterior, a fost preluata atat de europeni, cat si de locuitorii din cen
Bucataria ruseasca este foarte diversa. Daca la inceput au fost numai cateva retete si ingrediente, in timp, datorita numeroaselor influente, a ajuns
Intr-un vas se pune uleiul, se incinge usor la foc mediu, se inabusa ceapa si apoi varza. Se adauga maghiranul, busuiocul, un praf de sare si piper du
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Rusia
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob